Organisatie

Finax is een volledig onafhankelijk advieskantoor gespecialiseerd in hypotheken, financiële planning, vermogensregie en belastingadvies. Omdat wij volledig onafhankelijk werken, staan jouw doelen altijd op de eerste plaats. Wij maken jouw persoonlijke financiën begrijpelijk en inzichtelijk. Onze doelstelling is een eerlijk en kwalitatief advies, waardoor jij een zo goed mogelijke financiële beslissing kunt nemen. Finax garandeert jou continuïteit door nauwe samenwerking met betrouwbare, gerenommeerde partners.  Je kunt rekenen op maatwerk diensten die aansluiten op jouw behoeften, wetende dat wij en ons netwerk achter je staan. Dat geeft zicht, rust en vertrouwen in jouw financiële situatie.


Tymen Roelofs

Tijdens mijn studie aan de hotelschool in Den Haag ontdekte ik al snel mijn diepgaande interesse in financiën. Tijdens mijn werk als revenue coördinator mistte ik klantcontact. Daarom heb ik de overstap gemaakt naar het verstrekken van financieel advies aan zowel particulieren als ondernemers. Mijn passie ligt bij financiële planning en geloof dat iedereen een financieel plan verdiend. Ik ben van mening dat een financieel plan eenvoudig en helder moet zijn, wat de kans op succes vergroot. 

Syger Bolt

Ik ben mijn carrière begonnen bij de ING bank. In 1998 waagde ik de sprong en richtte mijn eigen onderneming op in de financiële dienstverlening, de Tychè Groep. In 2023 heeft Tymen een deel van het bedrijf overgenomen. Ik ondersteun hem waar nodig.


Om de kwaliteit te waarborgen is Finax aangesloten bij de volgende instanties

Certified Financial
Planners

Authoriteit Financiële
Markten

Klachteninstituut
Financiële Dienstverlening