Finax biedt een volledig onafhankelijk advies afgestemd op jouw financiële situatie. Of je nu inzicht wilt in jouw financiële huishouden, pensioensituatie of advies over fiscaal vriendelijke overdracht van vermogen op de volgende generatie. het begint met een plan. Financiële planning is onze passie. Een financieel plan biedt inzicht en brengt financiële rust. Het is de route naar een zekerder toekomst, met vertrouwen en gemoedsrust.


Financieel plan

Een financieel plan biedt duidelijkheid en structuur in je financiële leven. Het helpt bij het stellen van doelen, beheren van budgetten, optimaliseren van investeringen en waarborgen van financiële zekerheid voor de toekomst.

Pensioenplanning

Een goed pensioen opbouwen wordt steeds complexer. Finax verdiept zich in jouw persoonlijke situatie en geef inzicht in de gevolgen van gebeurtenissen als minder werken, voor jezelf beginnen of het switchen van werkgever.

 

Estate planning

Estate planning is het begeleiden van (familie)vermogen naar de volgende generatie. Het biedt gemoedsrust, minimaliseert belastingen en voorkomt potentieel schadelijke familieconflicten na je overlijden.


Contact

Finax werkt locatie onafhankelijk. Dit betekent dat afspraken zowel online als op een locatie naar jouw keuze (thuis of op je werk) kunnen plaatsvinden.  Als je liever op ons kantoor wilt afspreken, ben je van harte welkom. Finax is gunstig gelegen aan Loire 196 te Den Haag, in kantorencomplex Castellum vlakbij het Prins Clausplein.