Belastingregels worden steeds complexer. Je wilt natuurlijk niet te veel betalen, maar ongemerkt te weinig betalen kan voor problemen zorgen. Wij nemen de aangifte uit handen en zorgen ervoor dat deze tijdig en juist ingediend word. Daarnaast nemen wij de communicatie met de Belastingdienst voor je uit handen zodat je hier zo min mogelijk omkijken naar hebt. 


Inkomstenbelasting

Optimaliseer je inkomstenbelasting met onze deskundige begeleiding. Bespaar geld en minimaliseer stress bij het indienen van je aangifte.

Schenkbelasting

Moet je nu wel of geen belastingaangifte hiervoor doen? Bij Finax ben je aan het juiste adres om advies in te winnen of je belastingaangiften te laten doen.

Erfbelasting

In deze moeilijke tijd nemen wij de zorg voor je erfbelastingaangifte uit handen. Verminder stress en richt je op waardevolle herinneringen. Laat ons de administratieve last dragen


Contact

Finax werkt locatie onafhankelijk. Dit betekent dat afspraken zowel online als op een locatie naar jouw keuze (thuis of op je werk) kunnen plaatsvinden.  Als je liever op ons kantoor wilt afspreken, ben je van harte welkom. Finax is gunstig gelegen aan Loire 196 te Den Haag, in kantorencomplex Castellum vlakbij het Prins Clausplein.