Je kunt je vermogen op allerlei manieren laten groeien. Een financieel plan vormt het fundament. Finax houdt rekening met je wensen en doelen en zoekt naar een passende oplossing. Hierbij beperken wij ons niet tot aandelen en obligaties, maar kijken we ook naar spaaroplossingen en onroerend goed. Het is belangrijk dat rendement, risico en kosten in balans zijn en aansluit op jouw situatie. Finax werkt dan ook alleen samen met gerenommeerde vermogensbeheerders en fondshuizen.


Werkwijze

Stap 1: Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Het begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek leren we elkaar beter kennen en bespreken we je wensen en doelen. Op basis hiervan ontvang je een duidelijke offerte voor onze dienstverlening. Het kennismakingsgesprek is op onze kosten. 

Stap 2: Beleggingsplan

Streef je een bepaald rendement na of heb je een specifiek doel voor ogen? Het beleggingsplan vormt het fundament. Ik analyseer je huidige financiële situatie, we bepalen samen jouw risicoprofiel en investeringsdoelen en stellen een op maat gemaakt vermogensplan op. Dit omvat advies over geschikte beleggingen, het belang van diversificatie en het creëren van een strategie om je vermogen te laten groeien en risico's te beheersen.

Stap 3: Openen rekeningen

Finax werkt met een scala aan vermogensbeheerders en beleggingsoplossingen. Ik assisteer bij het openen van beleggingsrekening, biedt begeleiding bij stortingen en houdt een oogje in het zeil. 

Stap 4: Periodieke Ondersteuning en evaluatie

Ik biedt voortdurend ondersteuning. Ik blijf je vermogensplan periodiek evalueren en aanpassen om ervoor te zorgen dat het in lijn blijft met je financiële doelen en marktomstandigheden. Daarnaast houd ik je op de hoogte van je beleggingen en ben ik bereikbaar in geval van vragen zodat je succesvol je financiële doelen kunt bereiken.


Finax werkt samen met gerenommeerde vermogensbeheerders en fondshuizen